Tandjes

Ach jee. De kleine man krijgt tandjes. Niets meer altijd vrolijk en lachen, maar hangerig, huilen en strontverkouden. Spencer is nu 7,5 maand en sinds een paar dagen zitten er opeens beginnende tandjes onderin zijn mond. In het begin had hij er nog weinig last van en vond hij het vooral zelf bijster interessant. Continu zat hij er met zijn tong aan te voelen en met zijn vingertjes aan. Maar nu is het hek van de dam. Elke nacht hoor ik hem meerdere keren huilen, meestal half in zijn slaap. Zo zielig! Doorslapen is er niet meer bij. Inmiddels is hij enorm verkouden, voelt hij steeds warm aan, kan hij zichzelf niet meer vermaken en wil alleen maar bij me hangen en zit gewoon niet lekker in zijn vel. De arme ziel. Ik heb zo met hem te doen. Hij zit zichzelf gewoon in de weg. Hoe lang duurt het eigenlijk voordat tandjes volledig zijn doorgekomen? Ik hoop voor hem niet al te lang. Spencer huilt normaal bijna nooit, maar nu is het continu raak. De koude bijtringen en andere verkoelende dingen zijn niet aan te slepen. Ik heb inmiddels Dentinox in huis. Het erop brengen is een hel, daarna breekt ‘ie echt de tent af. Maar heb het idee dat het wel enige verlichting biedt daarna. Ik hoop echt dat mijn arme kleinesm zich snel beter gaat voelen!

Hadden/Hebben jullie kindjes ook zoveel last van doorkomende tandjes?

Categorieën:Babypraat, Persoonlijk, Spencer

Tagged as: , ,

2 Comments »

  1. Wat vervelend dat hij er zo’n last van heeft! Bii Jim viel t tot nu toe mee gelukkig. Hij heeft er nu 4, 2 boven en 2 beneden, en ze zaten er opeens… misschien een beetje last met in slaap komen een paar nachtjes, achteraf gezien dan. En hij wilde ineens op alles bijten, we hadden 1 bijtring in de oven en 1 aan hem gegeven. Hoop dat ze snel door zijn bij je zoontje, dan is tvast over!

    Like

  2. wat grappig, je zoontje is ongeveer even oud als mijn dochtertje Elisa. Wij zitten ook vreselijk met de tandjes. De onderste twee zitten door te komen, maar willen nog niet echt doorzetten. Je ziet ze zitten, maar meer ook niet. Nachten zijn werkelijk een drama! Soms echt om het uur wakker 😦

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s