Verbouwen!

IMG_6527Het was even stil hier op Everyday-Life. Wij hebben namelijk verbouwd. Niet echt mijn hobby (lees: helemaal niet), maar het moest wel gebeuren. We zijn begonnen met een nieuwe laminaat vloer. Grijs eiken is het geworden met plinten in de kleur antraciet. Onze vorige vloer was erg beschadigd en zag er niet meer uit. Deze vloer hadden we boven in de babykamer gelegd en zijn er helemaal verliefd op geworden toen!
Ik had een (vond ik) supercoole rode bank en bijpassende grote stoel. De leuningen waren gekruld, ze konden zo in de Efteling. Maar ja jarenlang katten en een keer soja saus over de bank gooien (knoeien is my middle name) was die ook wel eens aan vervanging toe. Mijn man wilde al heel lang een chaise longue. Nou, daar is ie dan hoor! Je begrijpt dat ik het lange comfortabele deel allang heb ingepikt natuurlijk 😉
Een nieuwe bank en nieuwe vloer dus. Allebei grijs en aangezien wij heel erg van kleur houden hebben we gekozen voor een lekker heftig en opvallend kleed. Gevonden bij de Kwantum en we waren er allebei gelijk helemaal weg van. Superzacht, zodat Spencer er lekker op kan spelen! Er komt ook nog een mooie nieuwe schoenenkast in de gang. En dan is de volgende stap de badkamer opknappen.
Hoe vinden jullie de woonkamer geworden?

Categorieën:Persoonlijk

Tagged as: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s