Gratis, gratis!

Omdat zo’n kleine hummel al genoeg kost, heb ik gratis artikelen en mooie aanbiedingen voor (bijna) mama’s voor je op een rijtje gezet!

De Blije Doos 250x250Ik denk dat dit de meest bekende is! Het cadeaupakket van WIJ bevat het magazine WIJ Jonge Ouders, een mutsje en De Blije Doos. Het zit vol met met producten afgestemd op jou en je baby. Je vindt in de doos onder andere producten van Pampers, Nutricia, Prénatal, Bibi en Sudocrem. Daarnaast bevat ‘De Blije Doos’ folders en het magazine Geboorte, een uitgave van WIJ Jonge Ouders. De inhoud van het cadeaupakket kan iedere maand variëren. Vergeet niet voor zes weken na de geboorte dit door te geven voor je gratis mutsje met naam erop van je kleine! Klik op de foto om de box te bestellen.

Ouders van Nu boxen 250x250Nog een leuke box voor als je zwanger bent! Vul je gegevens in en ontvang de gratis Ouders van Nu Zwanger Box en Baby Box vól met cadeautjes. Daarnaast ontvang je het Zwanger magazine. En het wordt nog beter: als je baby eenmaal geboren is, kun je de babybox aanvragen! Twee keer gratis spullen! Er zit onder meer een fles in van Philips Avent, een speen van Bibi en sokjes. Leuk, leuk!

200x200 Van a tot BabyDe nieuwe app “Nutricia voor jou” is bedoeld voor (aanstaande) moeders. De app is gratis en geeft jou advies en nuttige informatie over je zwangerschap en de groei en voeding van je kindje. Door de vele functies, de uitgebreide testperiode en de dagelijkse bruikbaarheid is de app uniek, superhandig en eenvoudig in gebruik. Bovendien kun je in de app luisteren naar leuke kinderliedjes, waaronder liedjes speciaal gecomponeerd en gezongen door zangeres Do. Leuk om samen met je kindje naar te luisteren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s