Win, win, win!

image1

Met trots kondig ik de eerste winactie aan van Everyday-Life!!
Wat kun je winnen? Dit mooie babyspeelgoed van Lamaze. Het gaat het TOMY Lamaze Slaap, Schaapje, Slaap. Het schaapje is van verschillende zachte materialen gemaakt. De staart zijn twee bijtringen. Het schaapje zit vol met allerlei functies om de ontwikkeling van je kindje te stimuleren.  Dit speelgoed is geschikt voor kindjes van 0 tot 24 maanden.

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat hieronder in een reactie weten waarom jij dit wilt winnen

Je maakt extra kans als je één van de volgende dingen doet (het liefst allebei!):
– Like Everyday-Life.nl op Facebook
– Volg ons op Instagram

De winnaar wordt op 13 juni bekend gemaakt.

Succes allemaal!

Categorieën:Winacties

Tagged as: ,

14 Comments »

 1. Wat een schatje zeg! Doe graag mee voor mijn kleine meissie, die gaat dit vast helemaal geweldig vinden! leuke actie zo zeg, en natuurlijk volg ik je op facebook!!
  Groetjes en een fijne avond, ilsiee

  Like

 2. Wat een leuk schaapje! Ik doe mee voor m’n kleine man die nu denk ik tandjes krijgt en het dus heerlijk vind om overal aan te zitten en op te bijten! Ik volg je op bloglovin en instagram.

  Like

 3. Eryn zou heel blij zijn met het schaapje. Dan zou ze er leuk met haar verloofde Spencer mee kunnen spelen. Of mogen (toekomstige) familieleden niet meedoen aan de prijsvraag?

  Like

 4. Ik wil hem hebben maar Eryn mag ook heel af en toe er mee spelen…. waarom? Omdat ik verschrikkelijk jaloers ben op mijn dochter dat zij wel knuffeldieren krijgt en ik niet. Als extra trauma moet ik ze ook nog uitpakken. Voel de pijn in mijn hart…. wij mannen blijven altijd kind hoor. 😉 😉 😉

  Like

 5. Yelena lijkt tandjes te krijgen. Er is nog niks zichtbaar, maar luieruitslag, zwaar gekreun en een tong die steeds in dat ene hoekje zit, lijken toch voortekenen te zijn. Er werd al druk gesabbeld, maar nu is het helemaal erg. Zelf de handen van de pop moeten er aan geloven. Dit schaapie lijkt mij een volgend gewillig slachtoffer!

  Like

 6. Super mooi en schattig zeg! Ik zou hem heel graag willen winnen voor een hele lieve vriendin die haar eerste kindje verwacht binnenkort ❤
  (ik volg je op instagram onder liesvan88)

  Like

 7. Ik doe mee voor mijn zusje, ze verwacht haar tweede en ik zou haar dit alvast willen geven😘 Het is zooooo schattig en handig😊 Lekker zacht, volop ontdekkingen en lekker om op te bijten. Haar eerste kindje had ik een zebra gegeven, maar die zit nu vol gebruikers sporen 😄 Daarom zou ik dit voor haar kleine willen winnen 💕

  Like

 8. Jaaaah die is geweldig voor mijn manneke. Hij is zes maanden dus hij is lekker bezig met ontdekkenen spelen. Alles grijpt ie vast en stopt ie in zn mond!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s