Mijn serie-tips voor volgend seizoen

Elk jaar als de TV-seizoenen afgelopen zijn, is het weer spannend welke series terug komen en welke helaas gecancelled zijn.  Hierbij worden veel fans teleurgesteld. Zelf ben ik nog steeds niet over het feit heen dat Emily Owens en Hart of Dixie zijn gecancelled. Onbegrijpelijk! Anyway, ook komen er ieder jaar nieuwe series bij. Hier mijn tips voor volgend seizoen!!

1. Quantico van ABC. Een nieuwe thriller over een groep jonge studenten die op Quantico komen omdat ze bij de FBI willen. Ze zijn speciaal geselecteerd voor dit programma en slimste en de beste. Toch blijkt dat onder één van hen de verdachte zit voor de grootste aanslagen in Amerika sinds 9/11. Spannend!! Grappig feitje: voor het eerst speelt een hindoestaanse actrice, Priyanka Chopra, de hoofdrol in een grote Amerikaanse serie. Deze herfst te zien op ABC.

2. Supergirl van CBS. Ik hou helemaal niet van series met superhelden erin. Arrow en The Flash vind ik echt verschrikkelijk slecht. Toch ben ik van deze trailer heel enthousiast geworden. Supergirl vertelt het verhaal van het nichtje van Superman, Kara Zor-El. Ik ben bij deze serie terecht gekomen omdat twee van mijn favoriete actrices meedoen: Calista Flockhart (Ally McBeal) en Chyler Leigh (Lexie uit Grey’s Anatomy). Ik moet zeggen dat ik onderstaand filmpje van ruim 6 minuten erg veelbelovend vind. Ik ga een poging wagen in november van dit jaar!

3. Angel from Hell van CBS. Jane Lynch vind ik werkelijk hilarisch. Zij was wat mij betreft het enige leuke aan Glee. Ik denk dat ze in deze serie goed tot haar recht gaat komen! Bij onderstaande trailer zat ik al meerdere keren hardop te lachen. Angel from hell gaat over de vriendschap tussen Amy (Lynch) en Allison. Amy beweert dat ze de guardian angel is van Allison. Of is ze gewoon een beetje gestoord?

4. The Catch van ABC. Van de makers van Grey’s Anatomy en How to get Away with murder. Dan moet het bijna wel goed zijn! The Catch gaat over Alice. Zij doet onderzoek naar fraude. Toch wordt ze zelf het slachtoffer van fraude door haar eigen verloofde. Ook deze serie is vanaf de herfst te zien. Ik word niet wild enthousiast van onderstaande trailer, maar gezien de track record van de producers ga ik het wel proberen!

Categorieën:Persoonlijk, TV-series

Tagged as: , ,

2 Comments »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s