Mijn favoriete merken babykleding

Eerder schreef ik al een blog over hoe verslavend het is om kleding te kopen voor mijn zoontje. Vandaag wil ik mijn favoriete merken delen met jullie. Ik koop meestal tweedehands kleding, maar mocht ik ooit de loterij winnen, zou ik hier meer van kopen ūüėČ

  • Maxomorra. Dit is een Zweeds merk en bestaat sinds 2008. Bron: Maxomorra.comHet heeft felle kleurtjes en patronen. Ik ben gek op felle kleuren! Dit is dan ook helemaal in mijn straatje. Helaas is het erg prijzig, maar toch vind ik het helemaal fantastisch. Het is niet op enorm veel plaatsen te koop in Nederland, maar online is er uiteraard genoeg te vinden. Links √©√©n van mijn favoriete printjes (ik ben gek op groen). Maar ze hebben ook de allerleukste jumpsuits voor de kleintjes. Te leuk.
  • DUNS Sweden. Alweer Zweeds. DUNSIk geloof dat ik in het verkeerde land woon als het op kinderkleding aankomt! Qua stijl en kleurtjes heeft het wat weg van Maxomorra. Kijk nou dat pakje hiernaast! Daar moet je toch wel vrolijk van worden? Alle kleding van DUNS is van organisch materiaal en alles is unisex. Je kunt dus alles bewaren voor nummer 2! (of 3… of 4… etc ;-))
  • Lief! Lifestyle. Een merk van eigen bodem!¬†Helaas bijna failliet. LiefIk denk dat dit mijn favoriete merk is. Ik ben gek op felle harde kleuren en daar hebben ze genoeg van. De kleding is van mooie kwaliteit en blijft ook mooi na meerdere keren wassen. Groot nadeel: de prijs. Ik vind 17.50 tot 30 euro echt te duur voor een kledingstuk voor een baby. Hij groeit er zo uit! Een paar sokken kost er zelfs al 5,95! Gelukkig heb ik al veel tweedehands op de kop kunnen tikken en in Batavia Stad in Lelystad zit een outlet waar ik ook vaak kom. Ook online zijn er genoeg adresjes te vinden waar je goedkoop kleding kunt scoren van dit merk. Kijk bijvoorbeeld eens bij Merkkledingkids
  • Tumble ’n Dry.¬†tumbleOok¬†een Nederlands merk! Iets minder kleurig en fleurig, maar vooral erg stoer voor de jongens. Momenteel heb¬†ik mijn oog laten vallen op¬†dit broekje en dit shirtje. Tumble ’n Dry is √©√©n van de snelst groeiende kinderkledingmerken in Nederland. Het bestaat sinds 2007. Ook dit blijft erg mooi na meerdere keren wassen. Helaas is het buiten ons budget om er veel van te kopen. Maar soms, mag je jezelf best verwennen toch?

Ik geloof dat dit momenteel mijn favoriete merken zijn voor babykleding voor de kleine man! Wat zijn jullie favoriete merken?

Categorie√ęn:Babypraat, Kleding, Persoonlijk

Tagged as: , ,

1 reactie »

  1. Pingback: Puur Sammys |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s